20 juli 2009

BK Malmédy

Gisteren was er in Malmédy het Belgisch Kampioenschap waar ik de laatste MTB wedstrijd van mijn carrière betwiste.  Het was een koers waarnaar ik al een hele tijd uitkeek.  Eigenlijk had ik verwacht dat het super emotioneel zou worden maar dat was niet het geval.  In plaats daarvan was ik gewoon blij om afscheid te kunnen nemen.  Dankzij de modderige omloop kon ik nog 4e worden.  Het was in de eerste plaats mijn bedoeling om van de wedstrijd te genieten maar toen ik zag dat een mooie uitslag er ook nog in zat, kon ik niet anders dan daar ook voor te gaan.  Een podiumplaats zat er nooit echt in en daarom ben ik ook best tevreden met de 4e stek.Ik hoop dat ik in de toekomst nog iets zal kunnen betekenen voor de MTB sport in ons land.  Zoals vele mensen zeggen zou het inderdaad jammer zijn mocht ik mijn ervaring niet kunnen delen met onze jonge bikers.  Momenteel heb ik daar nog geen zicht op maar wat niet is kan nog komen!!Aan alle supporters en vrienden zeg ik nog eens een welgemeende dankje voor alle mooie jaren die jullie mij ook geschonken hebben. Hopelijk tot zeer binnenkort, Filip 

Flickr foto's

 • Laatste BK, Malmédy 2009
 • Wall of fame Sydney 2000
 • start Halle-Ingooigem2009
 • Ronde van België 2009, tijdrit
 • Kemzeke 2009
 • start Kemzeke 2009
 • Houffalize 2009 met Mario
 • Houffalize 2009 met Danny VDB a
 • Houffalize 2009 met 2 supporters
 • Houffalize 2009
 • Houffalize 2009
 • Houffalize 2009

Sponsors 2007