31 januari 2009

voorlopig programma 2009

Mijn programma voor het voorjaar ziet er niet zo heel anders uit als de vorige jaren.Woensdag start ik in de Etoile de Bessèges, van 4 tot 8 februari, en daarna heb ik 3 weken om me voor te bereiden op de Omloop Het Nieuwsblad.Daarna zal ik de meeste vlaamse wedstrijden rijden.  Ik blijf uitsluitend op de weg tot en met Paris-Roubaix.In elk geval zal ik ook deelnemen aan de wereldbeker wedstrijd in Houffalize tijdens het eerste weekend van mei. Later op het jaar rijd ik ook het Belgisch Kampioenschap MTB in Malmèdy.Verder staat er nog niets vast.In Houffalize zal ik mijn officieuze afscheidswedstrijd rijden.  Het is daar dus te doen om mee te vieren!!!!!!!!!  Samen met Landbouwkrediet werken we aan een soort feest in Houffalize.  Normaal zal dat bijna onmiddellijk na de wedstrijd beginnen.  Iedereen zal wel begrijpen dat het niet mijn echte laatste wedstrijd kan zijn omdat we dan nog maar begin mei zijn.  Het seizoen zal bij wijze van spreken nog maar net begonnen zijn.

Flickr foto's

 • Laatste BK, Malmédy 2009
 • Wall of fame Sydney 2000
 • start Halle-Ingooigem2009
 • Ronde van België 2009, tijdrit
 • Kemzeke 2009
 • start Kemzeke 2009
 • Houffalize 2009 met Mario
 • Houffalize 2009 met Danny VDB a
 • Houffalize 2009 met 2 supporters
 • Houffalize 2009
 • Houffalize 2009
 • Houffalize 2009

Sponsors 2007